Газови котли Viessmann

Газови котли Viessmann

viessmann

VIESSMANN предлага широка гама газови котли за задоволяване на всякакви потребности на битови и промишлени консуматори.

Газови котел VITODENS 100-W

VITODENS 100-W е модерен стенен газов котел на изключително атрактивна цена. Благодарение на компактните си размери и атрактивен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на жилището.

VITODENS 100-W е един от най-тихите и компактни котли в своя клас. Надежден и икономичен. С топлообменник Inox-Radial от висококачествена неръждаема стомана, VITODENS 100-W гарантира надеждна и високо ефективна работа с пълно използване на топлината от конденза. Гладките топлообменни повърхности се самопочистват чрез равномерно отичане на кондензната вода и отработените газове и по този начин удължават интервалите на профилактика на уреда.
Модулиращата цилиндрична горелка MatriX – собствена разработка на VIESSMANN осигурява постоянна висока ефективност, благодарение на специална структура от неръждаема стомана. Горелката и топлообменника са оптимално напаснати помежду си, което гарантира дългия живот и сигурност на уреда.

Предимства на VITODENS 100-W накратко:


Технически данни на VITODENS 100-W

vitodens 100-w

Снимки:

Терм Русе Терм Русе Терм Русе Терм Русе
Всичко за дома от Терм Русе

ТЕРМ Русе, всичко необходимо за Вашият дом. Попълнете нашата форма за контакт или се обадете на тел. 082/822 634 за да получите висококачествени продукти за дома от водещи световни прозводители.

Нашият офис в гр.Русе